ABGB 2018

4.12.2018

Päätimme syyskauden kunnallisten toimijoiden yhteispikkujoulussa samalla Hotelli Meskun toiminnan avaten. Kyseessä on entinen legendaarinen ’Mäki’ (Forssan Cumulus, myöhemmin Rantasipi). Riehakkaissa ja nostalgisissa tunnelmissa tanssitettiin 300 hengen yleisöä. Ja kyllä porukka jammasikin! Kerrassaan hieno syksyn lopetus siis. Nyt hetki hengähdetään ja ensi vuonna palataan lauteille.

Edellinen keikkamme oli Hämeenlinnassa Hotelli Vaakunassa Työsykkeen juhlissa 2.11. sadan hengen bailatessa tahtiimme koko illan, vau! Pitkästä aikaa mukanamme oli laulamassa vokalistimme Kaisa, hienoa! Tätä ennen soitettiin Kuusjoki Oktoberfesteillä 13.10., missä on vierailtu jo muutama kerta aiemminkin. Lauri & Pehmeät vävyt- bändin kanssa vedettiin vuorovedolla kuusi tuntia. Hienot bileet oli taas!

31.8. esiinnyimme Ruukki Oktoberfesteillä Eurassa. Kaksituhatpäinen yleisö biletti tahdissamme ankarasti olutjuhla- ja elonkorjuutunnelmissa asiaankuuluvien ruokien, juomien ja hyvän ohjelman parissa. Aivan mahtava tapahtuma! Tätä ennen soitimme 25.8. Juusto- ja viinijuhlilla Jokioisilla sielläkin tuhatpäiselle yleisölle. Melkoinen juhlameininki jälleen.

30.6. keikkailimme Forssan historiallisella Kutomoalueella Tyykiblueseilla, missä mm. kuultiin suurenmoista bluesleidi Erja Lyytikäistä. Massiivisen kolmen minuutin saundtsekin voimin vedettiin 20 hengen bändillä täydellinen keikka. Kiitokset annoimme eritoten äänimiehille Kallelle sekä Rikulle ja myös bändille kärsivällisyydestä ja ammattiasenteesta.  8.6. olimme ’Jätteiden Yö’- ympäristötapahtumassa Forssassa hienolla Kehräämöaukiolla Piipun juuressa. Alussa esiintyivät loistavat Marko ja Kasper.

Perinteiset kaveribileet pidettiin 19.5. Forssan Työväentalolla. Eräs vanhempi kitaristimme juhli samalla 60-vuotista taivaltaan ja illan aloitti hänen opiskeluaikojensa bändi Arctic Cowboys. 3.3. esiinnyimme Eerikkilässä Nuorkauppakamarin bileissä. Paikalla oli parisataa reippaan riemukasta juhlijaa. Alkuvuosi treenailtiin.