Vuonna 2016 tapahtui …

10.12.2016

Mukavaa Joulun odotusta ABGB:n ystävät!

Vuoden 2016 viimeinen keikka oli Hämeenlinnassa Koulutuskuntayhtymä Tavastian joulubileissä 9.12. Areena oli koristeltu hienoon jouluasuun ja pirteä yli 200-päinen yleisö tanssahteli kiitettävästi musiikin tahtiin. Onnittelimme samalla solistiamme Alania 50 vuoden iän täyttyessä. Tätä ennen soitimme Helsingissä Korjaamolla ST1:n pikkujouluissa 25.11. Mahtavat puitteet oli Veturihallissa ja juhlayleisö vauhdissa.

Pidimme 5.11. mukavat bändin pikkujoulut Lounean saunatiloissa Forssassa. Kiitokset Lounea ja erityisesti Jave upeista puitteista! Mukavaa yhdessäoloa hyvässä seurassa maukkaiden ruokien ja juomien kera. DJoe oli Hannan järkkäämän ABGB- tietovisan mestari.

24.9.esiinnyimme perinteisesti Forssan Oktoberfesteillä  Toisena bändinä lavalla oli Olli Lindholm ja Popkorn Yön biisejä tulkiten. Yleisö oli hyvin mukana ja kovasti saatiin kiitoksia eritoten ison orkesterin täyteläisestä soundista. Harvasta bändistä löytyy 11 puhaltajaa, 3 taustalaulajaa ja 2 perkussionistia perinteisen kokoonpanon lisänä.

Syyskausi aloitettiin Jokioisilla Juusto- ja viinijuhlilla 27.8. hienossa kartanomiljöössä. 1.100 henkeä nautti kolmen bändin musiikista ja muista esityksistä sekä hyvistä ruuista ja juomista. Ens vuonna uusiks!  Kevätkauden lopuksi esiinnyimme 16.6. Hämeenlinnan uuden Kaupunginmuseon avajaiskatujuhlissa. Sateesta huolimatta väkeä oli tullut paikalle ja jaksoivat kiitettävästi pysyä paikalla ja kuunnella settimme. 18.5. soitimme Helsingissä Marina Congress Centerissä. Forssassa April Rockissa töräytimme aprillipäivänä 1.4. Popedan kanssa ja kolmantena  esiintyi kitaristiguru Ben Granfelt bändeineen. 20.2. oli perkussionistimme Harrin tyttären häiden soittaminen Kangasalla ja 23.1. keikka kiipparistimme Sepon 60-vuotisbileissä kolmen muun bändin ohella.  Konserttimme toukokuussa Forssan Teatteritalolla valitettavasti peruuntui yhteensattumista johtuen. Pahoittelemme.

Uutena jäsenenä bändiin liittyi pitkän linjan laulaja, basisti jne. Kalle Lepola sekä taustalaulajina vierailivat Jenny Kari ja Ulla Seppä.